Pizzabunde
Håndtering og opbevaring:
Holdbarhed er minimum 12 måneder fra produktionsdato ved - 18 grader. Efter optøning kan bundene holde sig 2 dage i køleskab.
Bagetid:
Ca. 4-5 minutter ved ca. 220-250 grader, lidt afhængig af ovntype og bundenes tykkelse. Når man en gang for alle har fundet den ideelle bagetid på egen ovn, kan man bruge samme opskrift hver gang.
Ovn:
Enhver ovn kan bruges (bortset fra mikroovn). Der kræves således ingen store investeringer, for at komme igang.
RAS pommesfrites pulver:
Pommesfritter på en ny måde
1. Hæld 1,7 liter koldt vand op Ras maskinens cylinder.
2. Tilsæt 1 kg. Ras pommes frites pulver under omrøring. Rør godt rundt og lad blandingen "sætte sig" et par minutter.
3. Placer cylenderen i Ras maskinen. Juster kontrolknappen til den ønskede længde på pommes fritterne. Lav 1 portion pommes fritter ved at trække i håndtaget.
4. Kom pommes fritterne i frituren i ca. 90 sekunder ved 180 grader C.
Se evt. mere under menu punktet Ras pommes frites.
Tomatsovs:
Anvendes på pizzabunden inden topping.
Opbevares uåbnet tørt og frostfrit i op til 24 måneder fra pakkedato. Opbevares åbnet i 4-5 dage i køleskab i f.eks. plastembalage. Må ikke opbevares i dåsen efter åbning.